Over mij

Kimberley de Jong
Tussen 2005 en 2008 volgde ik de opleiding schoonheidsspecialiste in Leiden waar ik mijn diploma heb gehaald.  Vervolgens heb ik de vierjarige HBO opleiding Huidtherapie gevolgd op De Haagse Hogeschool. Nadat ik juni 2012 mijn diploma haalde ben ik direct gaan werken als schoonheidsspecialiste & huidtherapeut.

Vooral het helpen van mensen met huidproblemen heeft mij altijd geïnteresseerd. Een samenwerking tussen jou en mij om het beste resultaat te halen geeft veel plezier en voldoening. Elk persoon is namelijk uniek, met een eigen verhaal en eigen uitdagingen en doelen. Door op een simpele manier uitleg te geven over soms ingewikkelde situaties probeer ik je op je gemak te stellen en je te helpen zodat je snapt waarom we bepaalde stappen zetten. Het is jou lichaam en daarom erg belangrijk dat je goede uitleg krijgt en zelf thuis aan de slag kan met je herstel. Of het nou gaat om acne behandelingen of littekens na een operatie.

Om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast volg ik jaarlijks congressen en nascholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste kennis en ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.