Tarieven

Oedeemtherapie en littekentherapie wordt door diverse zorgverzekeraars in zijn geheel of gedeeltelijk vergoed. Wanneer dit het geval is zal Huid- & oedeemtherapie Kimberley de Jong de behandelingen direct declareren bij uw zorgverzekeraar.

Om voor vergoeding in aanmerking te komen moet u aanvullend verzekerd zijn en heeft u soms een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Vaak worden de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. Ook kunt u voor een overzicht van vergoedingen de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar raadplegen.

Huid- & oedeemtherapie Kimberley de Jong adviseert u om voorafgaand aan het intakegesprek u polisvoorwaarden na te gaan of hierover telefonisch contact op te nemen met uw verzekeraar. U dient er zelf zorg voor te dragen dat u op de hoogte bent in welke mate uw verzekeraar de behandeling vergoedt. Wanneer de zorgverzekering de behandelingen of een deel daarvan niet vergoed worden de kosten van de behandelingen aan u als patiënt gefactureerd. Heeft u vragen over vergoedingen van uw behandelingen? Neemt u dan gerust telefonisch contact op met Huid- en oedeemtherapie Kimberley de Jong.