Mijn Tips

Tijdens het traject van herstel kun je ook veel zelf thuis doen. Zorg ervoor dat je betrouwbare informatie hiervoor gebruikt. Hierbij enkele tips van mij:

♥ VivideMama is gespecialiseerd in het veilig en verantwoord sporten en belasten tijdens én na de zwangerschap. Zij bieden zowel personal training als Small Group trainingen aan speciaal voor mama’s (to be). Daarnaast geeft ze heerlijk zwangerschapsmassages en heeft ze hiervoor een speciale massagebank met een uitsparing en ondersteuning voor je buik. Volg VivideMama ook op social media.

♥ Naast C-sectiontreatments zelf je litteken verzorgen? Ik leg je alles uit over hoe je dit kunt doen. Eén van de methodes is met silliconenpleisters. Hier kun je alvast meer erover lezen maar ik vertel je er tijdens een consult graag meer over

♥ Tijdens je herstel kun je al snel aan de slag met ademhalingsoefeningen. Als dit goed gaat kun je zelf beginnen met het masseren van de huid rondom je litteken. Uiteraard op je eigen tempo en aangepast aan je hersteltraject. Dit is heel persoonlijk en daarom bespreek ik graag tijdens een consult hoe je dit het beste kunt aanpakken en opbouwen.