C-section treatment

Een keizersnede is eigelijk een grote buikoperatie maar helaas wordt hier in de nazorg vaak niet zo naar gekeken. Wanneer je een nieuwe knie of nieuwe heup krijgt wordt je doorverwezen naar een orthopeed, sportarts en/of fysiotherapeut om je herstel te monitoren en begeleiden. Na een keizersnede heb je behalve een controle en het advies niet zwaar te tillen geen begeleiding.
Zonde want dit is zeker wel mogelijk. Graag help ik je hierbij.
Krijg je een geplande keizersnede? Dan kunnen we van te voren al bespreken wat je zelf zou kunnen doen thuis om je herstel van je lichaam en litteken te helpen.
Na de keizersnede kan ik je helpen en begeleiden om je litteken rustig en zo goed mogelijk te laten herstellen. Het is de geboorteplek van je kindje en weg zal het litteken niet gaan maar zonder klachten en met een fijn gevoel naar je litteken kijken en kunnen aanraken gun ik iedereen!

Wat moet ik doen?
Maak een afspraak bij mij voor een C-section intakgesprek. Tijdens een intake hoor ik graag je klachten en zullen we bekijken welke behandelmethodes hierbij passen. We zullen een persoonlijk behandelplan opstellen want iedere persoon maar ook ieder litteken is anders.